Valitse sivu

Naisten malliston ennakkomyynti

28.01.2022

Nyt seuraa upeita ja odotettuja uutisia, nimittäin Ihana on suunnitellut pienen naisten malliston ja sen ennakkomyynti on juuri käynnistynyt! Aikuisten vaatteita on kyselty meiltä usein ja päällä vilahdelleet protoversiot ovat herättäneet monissa mielenkiintoa ja ihastusta. Nyt nämä uutuudet ovat kaikkien saatavilla! Se on kyllä niin super ihanaa. Naisten malliston ennakkomyynti jatkuu 6.2.2022 saakka. Ennakkomyynnistä tilattujen tuotteiden toimitusaika on 1-4 viikkoa. Tilaamalla naisten mallistosta ennakkomyynnin kautta varmistat toivomasi tuotteen/tuotteiden saamisen ensimmäisten joukossa.

Uusi kotimainen naisten mallisto

Naisten malliston valikoima ei ole suuri, mutta sitäkin kauniimpi, käytännöllisempi, muuntautuvampi ja mukavampi. Uusi naisten mallisto sisältää kaksi täydellistä tuotetta. HAAVE housut ja TOIVE toppi muodostavat yhdessä ihanan asukokonaisuuden niin arjen askareisiin kuin juhlavampiin hetkiin. Molemmat tuotteet toimivat mainiosti myös erikseen ja ovat helposti yhdisteltävissä asuiksi muiden vaatteiden kanssa. 

Asetelmassa pellavan beige naisten toppi ja pulla valkealla taustalla

HAAVE housut ja TOIVE toppi

HAAVE housut ovat culottes -malliset housut, joiden vyötärö on korkea ja varustettu miellyttävän leveällä kuminauharesorilla. Lahkeen suusta löytyy kaunis ja korumainen rullapäärme ommel, joka kruunaa herkän ja ajattoman kauniin kokonaisuuden. Housujen alle mahtuu hyvin pukemaan tarvittaessa esimerkiksi sukkahousut. HAAVE housut jalassa olotila on samaan aikaan kaunis, itsevarma ja mukava.

TOIVE toppi on klassinen ja käytännöllinen ribbitoppi, jonka lisäksi muita toppeja et tarvitse. Malliltaan toppi on istuva ja miellyttävä päällä – se täydellinen toppi. Topin suunnittelussa on huomioitu hyvä istuvuus ja erilaiset vartalomallit. Topin kaula-aukko on pyöreä ja samanlainen edestä sekä takaa, kuitenkaan ei niin syvään uurrettu että rintaliivit tulisivat näkyviin. TOIVE toppi on vaate, joka tulee varmasti käyttöön!

HAAVE housut ja TOIVE toppi ovat yhdessä henkäys klassista kauneutta ja ajattomuutta, rentoa tyylikkyyttä. Tämä asu yllään on ihanaa viettää aikaa kotona, käydä kyläilemässä tai vaikkapa piipahtaa kaupungilla kahvittelemassa. Naisten vaatteet sopivat muuten erinomaisesti myös samisteluun lasten kanssa, kun materiaali on tuotteissa sama. Lisäksi HAAVE housujen korumainen rullapäärme ommel löytyy lasten malliston LEMPI mekon helmasta ja hihansuista.

Lähikuvassa pellavan beiget housun lahkeet valkealla taustalla

Materiaalina kotimainen ribbineulos

HAAVE housujen ja TOIVE topin materiaalina käytetään jo Ihanan lastenvaatteista tuttua kustomoitua, Öko-Tex standardoitua ja kotimaassa kudottua ribbineulosta. Neulokseen käytetty lanka on GOTS-sertifioitua luomupuuvillaa, jonka joukkoon on lisätty 2% elastaania pidentämään tuotteen käyttöikää. Ribbineuloksemme on napakkaa, pehmoista ja liikkeissä joustavaa. Neuloksemme onkin saanut ihan hurjasti positiivista palautetta lasten tuotteissa. HAAVE housujen ja TOIVE topin sävyvalikoimasta löytyy ajattomia ja ihania maanläheisiä sävyjä, jotka säilyvät pesusta toiseen kauniina.

Lähikuvassa maitokahvi ja pellavan beige ribbineulos valkealla taustalla

Ennakkomyynti ja vastuullisuus

Meistä on ihanaa myydä tuotteita ennakkomyynnin kautta, koska silloin tuote valmistetaan suoraan asiakkaalle, suoraan tarpeeseen. Ennakkomyynti välittää vastuullisuuden sanomaa. Myymällä ennakkoon vältytään hävikkiin meneviltä tuotteilta ja materiaalin käyttö voidaan optimoida parhaalla mahdollisella tavalla. Valitsemalla Ihanan tuotteen tuet kotimaista suunnittelua ja työtä, ja olet luomassa uusia työpaikkoja Suomeen. Lue lisää Ihanan vastuullisuudesta.

Asetelmassa naisten pellavan beiget toppi ja housut, kahvi ja pulla

Ollaan ikionnellisia, että meidän täydellinen Naisten mallisto on vihdoinkin kaikkien saatavilla. Toivottavasti rakastat näitä yhtä paljoin kuin me!

x o x o
Ihana-tiimi

Viimeisimmät artikkelit