Vastuullisuus

Ihana valmistaa vastuullisesti suunniteltuja ja toteutettuja lastenvaatteita. Suunnittelumme lähtökohtana toimii aina laatu ja ajattomuus. Ihanan vaatteet eivät vanhene, vaan ovat muodikkaita, klassisia ja kauniita vuodesta toiseen. Hitaaseen muotiin ja harkittuihin ostoksiin panostaminen on vastuullista kuluttamista ja sitä me Ihanalla haluamme tarjota.

Valmistus

Vastuullisuus, ekologisuus ja kotimaisuus ovat ydinarvojamme. Lastenvaatteiden tulee säilyä käyttäjältä toiselle ja pysyä mukana kaikissa seikkailuissa niin materiaalin kuin mallin osalta. Kotimaisuus ja ekologisuus sekä laadukas ompelutyö toteuttavat tätä tavoitetta.

Tuotteet kaavoitetaan, leikataan ja ommellaan valmiiksi vaatteeksi suomalaisena piensarjatuotantona. Kotimainen tuotanto minimoi myös logistiikasta aiheutuvaa ympäristön kuormitusta. Tuotteidemme valmistuksessa varmistetaan aina ihmisoikeuksien ja ympäristön kunnioittaminen.

Materiaali

Ihanan puuvillaneulos kudotaan ja viimeistellään Suomessa. Neulos valmistetaan GOTS -sertifioidusta luomupuuvillalangasta ja on Öko-Tex -standardisoitua. Neuloksen lankojen alkuperämaa on Turkki. Neulokseen on lisätty pieni määrä (2%) elastaania pidentämään vaatteen käyttöikää. Elastaanin ansiosta vaate pitää muotonsa kauniina pesusta toiseen.

Yhteisöllisyys

Haluamme asiakkaidemme kulkevan tätä matkaa meidän kanssa yhdessä ja siksi toimintamme sekä tuotanto ovat läpinäkyvää. Olemme avoimia siitä, mistä materiaalit tulevat ja missä tuotteemme valmistetaan. Haluamme myös vastaanottaa rehellistä palautetta, kehitysideoita ja toiveita tuotteidemme osalta. Elämme jatkuvasti muuttuvassa maailmassa ja siksi kehitämmekin toimintaa jatkuvasti pitääksemme vastuullisuuslupauksemme.