Tilaus- ja toimitusehdot

Kiva että olet löytänyt Ihanan verkkokauppaan! Alla olevasta infopaketista löydät hyödyllistä tietoa tilauksesta, toimituksesta, tuotevaihdoista ja palautuksista.

Ihana Clothing Oy (Y-tunnus 3147283-6) myy kotimaassa suunniteltuja ja valmistettuja lastenvaatteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimitusehtojen muutoksiin.

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

Tilaaminen

Ihana Clothing Oy toimii verkossa ja tuotteiden tilaaminen tapahtuu verkkokaupassa. Tilattavat tuotteet siirretään ostoskoriin, jonka jälkeen tilaus vahvistetaan ja maksetaan tarjolla olevia maksutapoja käyttäen.

Tilausvahvistus

Onnistuneen tilauksen jälkeen saat tilausvahvistuksen antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Toimitus

Toimituskulut

Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut. Näet veloitettavat toimituskulut tilausta tehdessäsi, ennen kuin hyväksyt tilauksen.

Toimitustapa

Tilaukset toimitetaan postipaketteina joko kirjelaatikkoon tai lähimpään Postin tai Matkahuollon palvelupisteeseen/pakettiautomaattiin. Tilaukset on mahdollista noutaa myös paikan päältä.

Nouto Ihana Clothing Oy:n toimipisteestä

Saat sähköpostiisi toimitusvahvistuksen, jonka jälkeen tilaus on noudettavissa toimipisteestämme. Sovithan noutoajan erikseen. Nouto-osoite: Sarvisuontie 23 C 8, 90670 Oulu.

Toimitusaika

Pyrimme toimittamaan tilatut tuotteet kuljetukseen 1-5 arkipäivän kuluessa tilauksen saapumisesta. Pakettien toimitusaika riippuen valitusta toimitustavasta on 1-3 arkipäivää.

Saat ilmoituksen paketin saapumisesta. Huomoithan, että Posti säilyttää paketteja 7 vuorokautta kaikissa noutopisteissään. Noutamatta jätetyistä paketeista joudumme veloittamaan käsittelykulut 10€.

Ihana Clothing Oy ei vastaa kadonneista lähetyksistä. Tarkastathan paketin kunnon postivirkailijan kanssa. Mikäli tuotteet ovat vaurioituneet, pyydämme tekemään vahinkoilmoituksen paketin toimittajalle ja olemaan myös yhteydessä meihin.

Maksutavat

Verkkokaupassamme on käytössä turvallinen Checkout Finland-maksunvälityspalvelut sekä Klarna Checkout- maksupalvelut.

Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää. Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, joka välittää maksusi verkkokauppaamme. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti. Checkout Finlandin maksuehdot on nähtävissä täällä.

Verkkopankit (Aktia, Danske Bank, Handelsbank, Nordea, Oma Säästöpankki, Osuuspankki, POP-pankki, Säästöpankki, S-pankki ja Ålandsbanken)

Luottokortit (Visa, Visa Debit, Visa Electron, MasterCard ja Debit MasterCard)

MobilePay

Vaihto- ja palautusoikeus

Tarkistathan tilauksesi tuotteet mahdollisimman pian tilauksen vastaanottamisesta. Tuotteillamme on kuluttajasuojalain mukainen 14 vrk:n vaihto- ja palautusoikeus lähetyksen vastaanottamisesta. Emme vastaanota palautuksia, jotka ovat tehty yli 14 vrk lähetyksen vastaanottamisesta.

Jos tuote ostetaan lahjaksi tai myöhempään käyttöön, on yhtälailla tärkeää, että tarkistat tuotteen. Ethän tee käyttöönottopesua tuotteelle ennen ostopäätöksen tekemistä.

Voit vaihtaa tilaamasi tuotteen joko vastaavan hintaiseen tai edullisempaan tuotteeseen, jolloin palautamme hinnan erotuksen. Jos haluamasi tuote on loppunut, maksu palautetaan kokonaisuudessaan (pois lukien postikulut).

Palautettavien ja vaihdettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä ja myyntikelpoisia, sisältäen alkuperäiset tuotelaput. Hyvitys koskee ainoastaan alkuperäistä kuntoa vastaavia tuotteita. Palautettavat tuotteet tulee pakata siististi, jotta ne tulevat meille perille myyntikunnossa. Tuotteet voi palauttaa meille joko alkuperäispakkauksessa tai muussa postitukseen soveltuvassa pakkauksessa.

Voit jättää meille palautus- tai vaihtoilmoituksen sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@ihanaclothing.com. Viestin otsikoksi ‘Tuotteen palautus / vaihto’ . Kirjoita viestikenttään seuraavat tiedot:

– Tilausnumero
– Palautettavat/vaihdettavat tuotteet
– Palautuksen syy
– Haluttu korvaava tuote, mikäli kyseessä vaihto

Käsittelemme palautukset saapumisjärjestyksessä viikon kuluessa. Hyvitämme viipymättä palautettavan summan käyttämällä sitä maksutapaa, jota olet käyttänyt tehdessäsi tilauksen, ellei toisin ole sovittu.

Vaihto- ja palautusosoite: Ihana Clothing Oy, Sarvisuontie 23 C 8, 90670 Oulu.

Muistathan säilyttää palautuskuittisi siihen saakka, kunnes palautuksesi on käsitelty. Kuitti toimii todisteena siitä, että olet jättänyt paketin palautukseen ja se on matkalla meille.

Vaihto- ja palautuskulut

Tuotteen vaihto- ja palautuskulut ovat 5,90€/paketti. Huomioithan, että tuotteen noutamatta jättäminen ei ole palautus. Noutamattomasta paketista joudumme veloittamaan käsittelykulut 10€.

Reklamaatio

Toivomme sinun olevan tyytyväinen tilaamaasi tuotteeseen. Mikäli tuote ei kuitenkaan vastaa tilaustasi tai on jollain tapaa virheellinen, pyydämme ilmoittamaan siitä viipymättä, mutta viimeistään 14 päivän kuluessa asiakaspalveluumme (asiakaspalvelu@ihanaclothing.com). Kuluttajakaupassa noudatamme mahdollisten virheiden osalta pakottavia kuluttajasuojalain virhevastuusäännöksiä.