Valitse sivu

Koko perheen tapahtuma Oulussa: Hiuska POP-UP

15.11.2021

Ihana on mukana järjestämässä koko perheen tapahtumaa marraskuun lopulla Oulussa! Kyseessä on Hiuska POP-UP, jossa kaikilla teillä on mahdollisuus tulla ihastelemaan tuotteitamme paikan päälle. Olemme erityisen innoissamme tästä tapahtumasta, sillä se yhdistää perheiden yhteistä aikaa sekä shoppailua! Tapahtumapaikkana Hiuska on huikea! Pääset lukemaan lisätietoa Hiuskasta alempana olevan linkin kautta. Hiuska pop-up tapahtuman löydät myös Facebookista täältä.

Hiuska logo

Hiuska POP-UP

Ihana Clothing ja Hiuska järjestävät yhdessä lapsiperheille tarkoitetun tapahtuman 26.-27.11.2021, jossa on luvassa ohjelmaa sekä ihastuttavia kotimaisia lastenvaatteita! Ohjelmassa lapsille on mm. askartelua, nukketeatteri sekä joulumuorin vierailu. Tapahtumassa on tarjolla pientä syötävää ja juotavaa. Lisäksi tapahtumaan osallistuvien kesken järjestetään arvonta, jossa on mahdollisuus voittaa synttärit Hiuskassa! Tapahtumaan on vapaa pääsy. Ilmoittautumista ei vaadita.

OHJELMASSA:

 • Perjantaina 26.11 klo 16.30-19.30
  – Jouluaiheista askartelua
  – Leikkejä, pelejä
 • Lauantaina 27.11 klo 10-16
  – Joulumuorin vierailu
  – Jouluaiheista askartelua
  – Nukketeatteri klo 10.45 ja klo 15
  – Leikkejä, pelejä

Tapahtuman yhteydessä on Ihana Clothingin pop-up nurkkaus, jossa on mahdollista tutustua Ihanan tuotteisiin ja hankkia näitä ihastuttavia ribbivaatteita. Ihanan ajattoman kauniit ja vastuullisesti valmistetut tuotteet ovat myös oiva joululahjaidea!

Tapahtumapaikka

Hiuska Pop-up järjestetään Hiukkavaaran K-marketin yhteydessä sijaitsevassa Hiuska-kohtaamispaikassa. Tapahtumapaikan osoite on Paraatikatu 8, 90670 Oulu. Katso paikka kartalta tästä.

Hiuska on meidän Ihana-tiimille tuttu paikka, sillä käymme siellä säännöllisesti kerhossa lasten kanssa. Tilassa on upeat puitteet niin kerhojen kun muidenkin tapahtumien järjestämiselle. Lapsille on paljon leikkitilaa ja monipuolisesti leluja sekä pelejä. Tilan yhteydessä on keittiö sekä wc-tilat, jossa lasten ruokailut ja vaipan vaihdot hoituvat kätevästi. Täältä pääset lukemaan lisää upeasta Hiuska- kohtaamispaikasta!

Tervetuloa mukaan viettämään ihanaa aikaa yhdessä!

Yhteistyössä Ihana Clothing, Hiuska, K-market Hiukkavaara

Viimeisimmät artikkelit