Valitse sivu

IHANA X HIMA CLOTHING – YHDESSÄ ENEMMÄN

02.08.2022

Me arvostamme kotimaisuutta. Me vaalimme laatua ja pitkää käyttöikää. Me kannustamme tekemään vastuullisia valintoja sekä harkittuja ostopäätöksiä. Me haluamme tehdä hyvää – yhdessä.

– Ihana Clothing & HIMA Clothing

aikuiset ja lapset katselemassa sillalla

Kuvan tuotteet: TOIVE toppi, HAAVE housut, USKALLUS body, LEMPI mekko, RUNO housut (Ihana Clothing) // LUMO Pellavapaita , KUISMA vohvelihousut , MYSI pellavatakki (HIMA Clothing)

Mistä idea kampanjalle syntyi?

Idea lähti Lapsimessuilta. Tuolla pääsimme ensi kertaa näkemään tuotteemme yhdessä ja yllätyimme, kuinka ne vetivätkään toisiaan puoleensa <3 Sävyt sulautuvat yhteen luoden harmonisia kokonaisuuksia, korostaen toinen toisensa kauneutta. Myös monet asiakkaat luulivat osastomme olevan yhtä ja samaa brändiä. Ihastuimme ja inspiroiduimme valikoimamme yhdisteltävyydestä ja yhtenäisestä sävymaailmasta. Heräsimme ajattelemaan: mitä jos jaettaisiin tätä inspiraatiota muillekin?

Syntyi kampanja ‘YHDESSÄ ENEMMÄN’.

sisarukset halaavat sillalla istuen

Kuvan tuotteet: USKALLUS body, LEMPI mekko, RUNO housut (Ihana Clothing) // KUISMA vohvelihousut , MYSI pellavatakki (HIMA Clothing)

Kampanjan tavoite

Kampanjan tavoitteena on inspiroida kotimaiseen muotiin sekä kannustaa vastuullisempiin valintoihin. Meille vastuullisuus ei ole vain korulauseita, vaan konkreettisia toimia vaikuttaa. Toiset näkevät meidät kilpailijoina, mutta me näemme yhteisen arvopohjan jonka äärelle myös tämä kampanja rakentuu. Toisiamme tukien ja kunnioittaen, yhteisen tavoitteen puolesta. Yhdessä enemmän -kampanjaan kiteytyy kotimaisuus, avoimuus, välittäminen ja suunnaton kauneus. Yhdessä enemmän -kampanja jatkuu 31.8.2022 saakka.

pieni lapsi seisoo varpaillaan siltaa vasten

Kuvan tuotteet: SEIKKAILU housut (Ihana Clothing) // KAUNO pellavapaita (HIMA Clothing)

Inspiroidu ja ihastu pellavan ja ribbineuloksen yhdistelmään

Inspiroidu ja yhdistele pehmeää ribbiä ja kepeää pellavaa – kahta kaunista ja kestävää materiaalia. Materiaaleja, joiden sävyt ja tunnelma sointuvat upeasti yhteen. Pellavan keveys ja ribbineuloksen rouheus korostavat toisiaan kauniisti, luoden silmiä hivelevän kokonaisuuden. Luonnonläheiset ja murretut sävyt ovat tietoinen valinta. Ulkonäöllisesti klassisia ja ajattomia, käytössä armollisia ja mukautuvia. Murrettu sävy kestää hyvin pesua ja monenlaista puhdistusta, jopa parantuen käytön myötä.

Luonnonmateriaalit puuvillaribbi ja pellava luovat sävylle rikkauden, tehden yksisävyisestä tuotteesta monivivahteisen, kiinnostavan ja silmää miellyttävän. Luonnonläheiset sävyt sopivat käytettäviksi vuoden jokaisena aikana. Murretut ja luonnonläheiset sävyt eivät kyllästytä, vaan päinvastoin ihastuttavat ajasta toiseen. Näihin asuihin kätkeytyy kotimaisuus, sen tuoksut ja tunnelmat. Näihin asuihin kätkeytyy rakkaus ja välittäminen. Näihin asuihin kätkeytyy uskallus hypätä tutusta tuntemattomaan, kohti unelmia.

poika leikkii leluautolla sillalla

Kuvan tuotteet: AJATON paita (Ihana Clothing) // KAARNA pellavahaalari (HIMA Clothing)

Kauneus, käytännöllisyys ja mukavuus suunnittelun lähtökohtana

Esteettisyys on Ihanalla ja HIMAlla tekemistä vahvasti ohjaava tekijä. Haluamme luoda kauniita asioita. Olemme suunnitelleet tuotteemme alusta alkaen itse, omien visioiden mukaisesti.

Kauneuden rinnalla olennaista on, että suunniteltu vaate on käytännöllinen. Sen tulee olla helposti puettava ja riisuttava. Sen tulee olla monikäyttöinen ja yhdisteltävissä vaivattomasti muiden vaatteiden kanssa. Käytännöllisyyden toteutuminen tuotteessa vaatii tarkkaa tuotekehitystä sekä yksityiskohtien hiomista. Jotta vaate tulee puettua päälle uudelleen ja uudelleen, sen täytyy olla myös mukava. Mukavuus tulee vaatteen istuvuudesta ja materiaalista. Erityisesti lastenvaatteiden kohdalla on tärkeää, että asussa on hyvä ja mukava olla.

Kaunis, käytännöllinen ja mukava – siinäpä melko täydellisen vaatekappaleen kuvaus. Tuota kaikkea löydät Ihanan ja HIMAn valikoimasta, ja vielä paljon enemmän.

tyttö ja nuori nainen katselemassa sillalla

Kuvan tuotteet: RUNO housut (Ihana Clothing) // USVA pellavamekko, LEMPI rusettipompula, VANAMO naisten pellavamekko (HIMA Clothing)

Kampanjaetu: Hyödynnä yhdet postikulut!

Kampanjan aikana tilatessasi Ihanan tai HIMAn tuotteita, saat tilausvahvistuksessa alennuskoodin, jota käyttämällä hyvitämme toimituskulut toisessa verkkokaupassa. 

pieni poika poimii mustikoita naisen kädestä

Kuvan tuotteet: RUNO housut (Ihana Clothing) // HIETA pystykauluspaita, LUMO Pellavapaita (HIMA Clothing)

Tehdään konkreettisesti hyvää lahjoittamalla

Yhdessä enemmän – kampanjan aikana haluamme tehdä hyvää yhdessä konkreettisesti. Lahjoitamme elokuun aikana Ihanan ja HIMAn verkkokaupassa tehdyistä ostoista 2€ / tilaus Suomen Mielenterveys ry:lle, jonka tehtävänä on edistää mielenterveyttä ja tarjota tukea kriisitilanteissa.

Yhteistyössä @ihanaclothing ja @hima.clothing

Kampanjan kuvat on ottanut upea @annikaheiskanenphotography

lapsi aikuisen sylissä

Kuvan tuotteet: HAAVE housut (Ihana Clothing) // LUMO Pellavapaita , KAUNO pellavapaita (HIMA Clothing)

Viimeisimmät artikkelit