Valitse sivu

8 syytä sille, miksi Hento vauvahaalari on täydellinen vauvanvaate

02.02.2023

Tässä artikkelissa käymme läpi 8 syytä sille, miksi Hento vauvahaalari on täydellinen vauvanvaate. Jos olet pienen vauvan vanhempi etkä vielä omista Hento haalaria, luettuasi tämän artikkelin klikkaat itsesi todennäköisesti verkkokauppaamme, koska et yksinkertaisesti keksi yhtäkään syytä miksi et hankkisi tätä täydellistä vaatetta pienokaisellesi <3

Vastasyntynyt makoilee valkealla peitolla ruskeassa haalarissaan hiiren kanssa

Vauvanvaatteiden halutaan olevan kauniita, käytännöllisiä ja pehmeitä. Tämä siksi, että niihin puetaan tärkeimmät aarteemme, nuo pienet ja hentoiset vastasyntyneet. Meillä Ihanalla on ollut alusta alkaen pyrkimyksenä suunnitella vaatteita, joita halutaan käyttää joka päivä. Tämä pyrkimys asettaa luonnollisesti monia vaatimuksia vaatteille. Tuotesuunnittelussa olemme tehneet runsaasti selvitystä siitä, millaisia ominaisuuksia vauvanvaatteissa pidetään tärkeänä. Näiden oppien perusteella kehitimme Hento vauvahaalarin, jolle asetimme vaatimattomasti tavoitteen olla täydellinen vauvanvaate.

Seuraavassa listaamme 8 syytä, joiden vuoksi koemme Hento vauvahaalarin olevan täydellinen vauvanvaate.

1. Helppo pukea

Pientä ja heiveröistä vauvaa pukiessa on olennaisen tärkeää, että vaate on helppo sekä pukea että riisua. Etenkin, kun tätä suoritusta toistetaan useita kertoja päivässä. Pienelle vauvalla vältetään usein pään yli vedettäviä vaatteita. Hento haalarin saat avattua kokonaan, joten pään yli vetämisen hankaluutta ei ole. Riittävän väljä haalarin malli mahdollistaa mukavan pukemiskokemuksen niin pukijalle kuin puettavallekin. Ethän halua joutua vetämään tiukkaa hihaa tai lahjetta pieniin hentoihin raajoihin.

Toistuvasti tapahtuvaa vaipanvaihtoa helpottaa suuresti vaatteiden sujuvasti tapahtuva riisuminen ja takaisin päälle pukeminen. Hento haalarissa on etupuolella ylhäältä alas asti kulkeva nepparikuja, jonka alimmat nepparit aukaisemalla vaipan vaihto sujuu mutkattomasti. Et siis joudu riisumaan koko haalaria vaipan vaihdon ajaksi. Pelkkä alaosan riisuminen riittää. Myös haalarin alaosa on sopivan väljä, joten pienet potkivat jalat sujahtavat sulavasti takaisin lämpimän haalarin lahkeisiin.

2. Käytännöllinen malli

Hento haalari sisältää kaiken tarvittavan, eikä mitään ylimääräistä. Jokainen haalarin yksityiskohta ja ominaisuus on suunnittelussa tarkkaan harkittu perustuen omiin kokemuksiimme pikkuvauva-arjesta. Eräs turhauttava seikka vauvanvaatteissa ovat lahkeet, jotka valuvat jalan yli vauvan potkiessa. Tämän välttääksemme suunnittelimme haalariin joustavat lahje- ja hiharesorit, jotka ovat sopivan kireät, kuitenkaan puristamatta lainkaan pieniä raajoja. Joustava ribbineuloksemme soveltuu materiaalina tähän ihanasti, sillä neulos on kerrostettuna sopivan jämäkkää, mutta yksinkertaisena pehmeää ja miellyttävää.

Käytännöllisyyteen vaikuttava tekijä on myös haalarin etupuolella oleva nepparikuja. Jotta mahallaan makoilevalla vauvalla olisi mahdollisimman mukava olla, suunnittelimme nepparikujan etupuolelle aavistuksen sivuun, jotta nepparit eivät painaisi mahallaan makoilevaa pienokaista. Pukijalle nepparikujan sijainti on mitä mainioin, sillä vauvaa ei tarvitse liikutella neppareiden kiinnittämiseksi.

Suloiset beigen ja roosan väriset vauvahaalarit valkealla peitolla

3. Pitkä käyttöikä

Vastuullista kuluttamista on hankkia vaatteita, jotka säilyvät käytössä pitkään. Sama pätee vauvanvaatteiden kohdalla. Tavoitteenamme suunnittelussa on ollut mahdollisimman pitkäikäinen vaate. Täytyy kuitenkin myöntää, että olemme täysin yllättyneitä siitä, miten pitkään Hento vauvahaalarit ovat säilyneet käytössä yhdellä lapsella asiakkaidemme kokemusten perusteella. Se, missä yksittäiset bodyt käyvät pieneksi muutamassa viikossa käyttöönotosta, Hento vauvahaalarin pienin koko 56 on säilynyt käytössä puolivuotiaallakin vauvalla! 68 kokoinen haalari puolestaan menee vielä yli 80 cm taaperolle. Mieti tätä myös kustannusmielessä: voit säästää sekä rahaa että luontoa sillä, että hankit yhden pitkäikäisen vauvanvaatteen monen vaatekappaleen sijaan.

4. Käytettävyys jokaisena vuodenaikana

Hento vauvahaalarin ihastuttavan pehmeä luomupuuvilla hengittää antaen kuitenkin riittävästi lämpöä vuodenajasta riippumatta. Keväällä haalari toimii sisävaatteena sellaisenaan, ja ulos mentäessä haalarin päälle riittää ulkohaalari tai toppapussi. Kesällä haalari toimii mukavana asuna suojaten pientä auringonpaisteelta ja väljän mallinsa ansiosta ollen miellyttävä päällä. Kylmemmillä keleillä haalarin alle voi pukea esimerkiksi (villa)kerraston, jolloin herkästi palelevat vastasyntyneet tai pikkuvauvat pysyvät mukavan lämpiminä.

Ja kuka sanoo, ettei Hento vauvahaalari olisi käytettävä myös vuorokauden ympäri? Osa asiakkaistamme on nimittäin kertonut käyttävänsä haalaria myös yöasuna. Miksikäs ei! Ihanan pehmeä ribbineulos takaa taatusti makoisat unet <3

5. Laadukkuus

Haluamme tarjota kauniita ja kestäviä lastenvaatteita. Tämän arvolupaukseen kiteytyy erityisen tarkat laatukriteerit aina suunnittelusta tuotteen viimeistelyyn. Vaatteen laadukkuus tarkoittaa kestävyyttä käytössä. Oikeaoppinen mitoitus, laadukas kangas sekä huolellinen ompelu ja viimeistely luovat edellytykset laadukkaalle lopputuotteelle.

Hento vauvahaalarin laadusta kertoo sen moitteeton ulkonäkö käyttöiän karttuessa. Laadukas vauvanvaate palvelee käyttäjältä toiselle säilyttäen ominaisuutensa lukuisista pesukerroista huolimatta. On huomioitavaa, että laadukkuus antaa hyvät edellytykset korkeaan jälleenmyyntiarvoon.

Ihana vauvojen vaaleanpunainen haalari valkealla alustalla

6. Kotimaisuus

Se, että saamme tukea kotimaista työtä ja tarjota teille aidosti kotimaassamme valmistettuja lastenvaatteita aina neuloksen valmistuksesta saakka on erityisen ihanaa <3 Tuotanto Suomessa mahdollistaa meille läpinäkyvän tuotantoketjun. Pidämme aktiivisesti yhteyttä ompelijoihimme Vilmaan ja Sariin, joiden kanssa yhteistyössä teemme jatkuvaa tuotekehitystä tuotteiden korkean laadun ylläpitämiseksi. Tuotanto Suomessa mahdollistaa myös pienen hiilijalanjäljen tuotantoketjussa verrattuna esimerkiksi Aasiassa tapahtuvaan tuotantoon. Hento Vauvahaalarin matka kankaan valmistuksesta valmiiksi tuotteeksi verkkokaupan varastoon on ainoastaan 735 kilometriä!

Tuotteillemme on myönnetty Avainlippu-merkki kotimaisen työn merkiksi, sekä Design from Finland-merkki suomalaisesta muotoilusta.

7. Neutraali sävyvalikoima

Me Ihanalla rakastamme luonnonläheisiä ja neutraaleja sävyjä. Siksi olemme valinneet tuotteisiimme kauniin murrettuja ja aikaa kestäviä sävyjä. Esteettisyyden lisäksi sävyt ovat harkittuja perustuen käytännöllisyyteen. Kuten tiedämme, pesu haalistaa tuotteen sävyä ajan kuluessa. Siten valmiiksi haaleat ja murretut sävyt ovat kestävämpiä pesun aiheuttamalle kulutukselle ja niiden ulkonäkö säilyy hyvänä, vaikka sävy kuluisi.

Sävyjen valinnassa on huomioitu myös unisex käyttö. Sisaruksilta jäänyt neuraalin sävyinen Hento vauvahaalari siirtyy todennäköisesti myös eri sukupuolta olevalle pikkusisarukselle, jolloin vältytään uuden ostamiselta. Neutraalin sävyiset vauvanvaatteet ovat siten myös kestävä valinta.

Ihanat ribbikankaiset HENTO-haalarit eri sävyissä valkean peiton päällä

8. Kaunis ulkonäkö

Ensikohtaaminen tuotteidemme kanssa saa hyvin usein aikaan reaktion “Ihana!” Ja se hymyilyttää meitä joka kerta. Pyrkimyksemme on ollut luoda lastenvaatteita, jotka ihastuttavat kauneudellaan ja vakuuttavat kestävyydellä. Tämän tavoitteen koemme saavuttaneen.

Hento vauvahaalari on äärimmäisen kaunis vaate niin odottavan vanhemman kuin isovanhempien ja läheisten ystävien silmissä. Hento vauvahaalari sopii arkikäyttöön, mutta myös juhlatilanteisiin, kuten ristiäisiin. Se on  myös erinomainen lahjaidea odottavalle ystävälle tai sukulaiselle.

Kauniit asiat saavat meidän hyvälle mielelle ja pienet suloiset vauvat kauniissa vaatteissa saavan sydämen suorastaan pakahtumaan.

Klikkaa tästä verkkokaupan puolelle ihastumaan ja valikoimaan oma suosikki Hento Vauvahaalarisi <3

Viimeisimmät artikkelit