Valitse sivu

IHANA ennakkomyynti – mitä se tarkoittaa?

05.04.2021

Ihana ennakkomyynti tulee!

Ihana on suunnitellut Kesä 2021-malliston, joka tullaan myymään ennakkomyynnin kautta. Tuotteet ovat tilattavissa vain rajoitetun ajan. Malliston ensimmäinen ennakkomyynti toteutetaan 12.4.2021-2.5.2021 välisenä aikana. Kampanjassa tilattujen lastenvaatteiden tuotanto käynnistyy kotimaisessa ompelimossa heti ensimmäisen ennakkomyyntiviikon jälkeen. Ennakkotilatut tuotteet toimitetaan viikoilla 17, 18 ja 19. 

Lapsi ja nainen lähikuvassa tanssimassa

IHANA x KESÄ 2021

Kesämallisto sisältää valikoiman kotimaisia, kesäisiä lastenvaatteita eri sävyissä. Kaunis lyhythihainen KIELO mekko on suositun LEMPI mekon kesäinen sisar. Suloinen LORU toppi on ihastuttava hihaton paita, joka sopii yhdistettäväksi shortsien, housujen, hameen tai vaikkapa haalarin kanssa. AARRE shortsit ovat jokaisen kesäseikkailijan lempi vaate ja parhaimmillaan aurinkoisina kesäpäivinä! Ajattomat ja kauniit paitauutuudet AITO paita ja AINA paita ovat yksinkertaistettuja malleja ihanasta ja  paljon suosiota saaneesta AJATON paidasta. AITO paita on lyhythihainen t-paita, joka hurmaa tunnelmallaan ja monikäyttöisyydellään. AINA paita on puolestaan pitkähihainen klassikko, joka sopii käytettäväksi, no – aina.

Tytöt istuvat tuolilla kukkaseppeleet hiuksissaan ja yllään Kielo ja Lempi Mekot

Tytöt tanssivat huoneessa Kielo ja Lempi Mekot päällä ja hiuksissa kukkaseppeleet

Kokonaisuudessaan uusi kesämallisto on klassisen kaunis ja harmoninen kokonaisuus. Mallisto on häivähdys ihanaa vanhaa ja tuulahdus raikasta uutta. Kesämallistoon kiteytyy kukkakedon tuoksu, puron solina ja lapsen into tutkia maailmaa.

Lapset leikkivät lattialla Oljen sävyisissä ribbivaatteissaan

Vaatteiden materiaalina käytetään kustomoitua, ÖKO-TEX Standardoitua ja kotimaassa kudottua ihastuttavaa ribbineulosta. Neuleeseen käytetty lanka on GOTS-sertifioitua luomupuuvillaa, jonka joukkoon on lisätty 2% elastaania pidentämään tuotteen käyttöikää. Ihana-tiimi vieraili viime kesänä materiaalin valmistuspaikassa kotimaisessa neulostehtaassa. Vierailusta pääset lukemaan tästä.

Lähikuvassa lapsi Aina Paidassaan ja Seikkailu Housuissaan tuolin päällä leikkimässä

Ostamalla tuotteen Ihanan ennakkomyynnistä tuet kotimaista työtä ja kotimaista tekstiiliteollisuutta. Ihanalta ostaessa myös verotulot pysyvät Suomessa. Lue lisää Ihanan vastuullisuudesta. 

Lähikuvassa portaita kiipeävä lapsi Pellavan sävyisissä Aarre Shortseissa

Mitä ennakkomyynti oikein tarkoittaakaan?

Ennakkomyynnin periaatteena on, että tuotteet myydään ennakkoon kampanjan aikana ja valmistetaan kampanjan jälkeen. Ennakkomyynnin tarkoituksena on vastata kohdennetusti asiakkaan tarpeeseen ja huolehtia siitä, että jokainen asiakas saa toivomansa tuotteen, toivotussa sävyssä ja koossa. Ennakkomyynnissä tuottaja valmistaa tuotteen suoraa käyttäjälle.

Nainen ja lapset huoneessa ihanat mekot yllään

Ennakkomyynti on vastuullinen tapa myydä tuotteita, sillä tuotteet valmistetaan asiakkaiden tilausten perusteella ja täten varastoa ei tarvitse kerryttää. Ennakkomyynti on perusteltua sesonkimallistoille, jonka tuotteiden käyttöaika on normaalia lyhyempi. Yhtään tuotetta ei tuhlata, eikä pelkoa yli jääneistä tuotteista ole. Tuotannossa tekstiilijätteen määrää saadaan vähennettyä, koska koko tilaus tiedetään etukäteen. Ennakkomyynti välittää hitaan muodin sanomaa kannattaen harkittuja ostopäätöksiä. 

Nainen kuvaa lattialla istuvia lapsia kesäisissä ribbiasuissaan

Olemme kiitollisia että kuljette meidän kanssa kohti kesää. Toivomme teille kaikille seikkailun täyteisiä hetkiä, aurinkoisia päiviä, iloa, naurua ja yhdessäoloa <3

// Ihana-tiimi

Kuvat: Miira P./Petal Visuals

 

Viimeisimmät artikkelit