Valitse sivu

Vauvojen body

Verkkokaupastamme löydät valikoiman pehmeitä ja mukavia bodyja vauvoille. Vaihtoehtoina kaksi eri mallia, kietaisubody vastasyntyneelle ja pään yli vedettävä body isommalle vauvalle. Nämä vauvojen bodyt on suunniteltu sopivaksi kaiken kokoisille vauvoille. Materiaalina kaunis ja kestävä kotimainen ribbineulos. 

Ihana HALAUS kietaisubody on suunniteltu perheen pikkuruisille, pehmeäksi halaukseksi suuren maailman seikkailuihin. Klassinen kietaisumallinen body viehättää yksinkertaisuudellaan ja pukemisen helppoudella.

USKALLUS body on pään yli vedettävä vauvan body, jossa kauniit puiset koristenapit kruunaavat muuten yksinkertaisen kokonaisuuden. Tämä body on suunniteltu mukavaksi vaatteeksi liikkuvaiselle vauvalle.

Molempien bodyjen (HALAUS ja USKALLUS) haaraosassa on tuplanepparit, jotka pidentävät vaatteen käyttöikää vauvan kasvaessa.

Laadukkaat materiaalit takaavat vauvallesi miellyttävän ja hengittävän vaatekappaleen. Luomupuuvillasta valmistetut vaatteemme sopivat hyvin myös herkälle, allergiselle ja atooppiselle iholle. Ihanan ribbineulos on jämäkkää ja laadukasta. Moni asiakkaamme on yllättynyt, kuinka paksua ribbineulos onkaan! Se kestää käyttöä, pesua ja kulutusta erinomaisesti. 

Body – Vauvan monikäyttöisin vaate

Vauvan body on olennainen osa vauvan vaatekaappia. Body on varma valinta vastasyntyneen vauvan arkeen. Se on helppo pukea ja toimii sellaisenaan tai alusvaatteena paidalle ja housuille. 

Kuinka monta bodya vauva tarvitsee?

Usein suositellaan hankittavaksi 5-10 vaatekappaletta jokaista kokoa (eli vähintään 5 bodya). Vaatteiden määrä ja vaihtoväli riippuu täysin vauvasta. Jos vauva pulauttelee paljon, on body vaihdettava kenties monta kertaa päivässä.

Kostea, märkä tai likainen vaate voi ärsyttää vauvan herkkää ihoa ja aiheuttaa jopa ihottumaa. Sen vuoksi vaatteiden vaihtoväli kannattaa pitää tarpeenmukaisena. Kuivissa ja puhtaissa vaatteissa vauvakin pysyy tyytyväisempänä.

Vauva makaa peitolla yllään Vaniljan sävyinen Halaus Kietaisubody
Vauva makaa peitolla yllään Vaniljan sävyinen Halaus Kietaisubody
Ihanat vauvan HALAUS kietaisubodyt valkoisen peiton päällä

Ihana Clothing

Kotimainen lastenvaatteiden verkkokauppa

Ihanat kotimaiset lastenvaatteet valmistetaan käsityönä kotimaisissa pienompelimoissa, käyttäen Suomessa valmistettua kangasta. Verkkokauppamme valikoimista löydät lasten haalarit, vauvojen bodyt, tyttöjen mekot, lasten paidat ja housut.

Toimitamme verkkokaupasta tuotteita ympäri Suomea. Maksutapoina valittavissa yleisimmät maksutavat: verkkopankit, luottokortit, MobilePay sekä Klarna. Tilaukset toimitetaan asiakkaan valitsemaan toimipisteeseen tai automaattiin (Posti tai Matkahuolto). Tilaukset on mahdollista noutaa myös paikan päältä Oulun toimipisteestä. Tuotteillamme on kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Lisätietoa löydät Toimitusehdot-sivuilta.

Suunnittelumme lähtökohtana toimii aina laatu ja ajattomuus. Ihanan vaatteet eivät vanhene, vaan ovat muodikkaita, klassisia ja kauniita vuodesta toiseen. Hitaaseen muotiin ja harkittuihin ostoksiin panostaminen on vastuullista kuluttamista ja sitä me Ihanalla haluamme tarjota.