Valitse sivu

Ihana Clothing

Suomalainen lastenvaate verkkokauppa

Ihanat kotimaiset lastenvaatteet valmistetaan käsityönä kotimaisissa pienompelimoissa, käyttäen Suomessa valmistettua kangasta. Verkkokauppamme valikoimista löydät lasten haalarit, vauvojen bodyt, tyttöjen mekot, lasten paidat ja housut.

Toimitamme verkkokaupasta tuotteita ympäri Suomea. Maksutapoina valittavissa yleisimmät maksutavat: verkkopankit, luottokortit, MobilePay sekä Klarna. Tilaukset toimitetaan asiakkaan valitsemaan toimipisteeseen tai automaattiin (Posti tai Matkahuolto). Tilaukset on mahdollista noutaa myös paikan päältä Oulun toimipisteestä. Tuotteillamme on kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Lisätietoa löydät Toimitusehdot-sivuilta.

Suunnittelumme lähtökohtana toimii aina laatu ja ajattomuus. Ihanan vaatteet eivät vanhene, vaan ovat muodikkaita, klassisia ja kauniita vuodesta toiseen. Hitaaseen muotiin ja harkittuihin ostoksiin panostaminen on vastuullista kuluttamista ja sitä me Ihanalla haluamme tarjota.

Aito suomalainen

Onko suomalainen työn laatu ja läpinäkyvä tuotantoprosessi sinullekin tärkeää?

Kotimaisuus on yksi tärkeimmistä arvoista myös meille ja haluamme osaltamme tukea työn säilymistä Suomessa. Niinpä mallistomme suunnitellaan ja kaavoitetaan Suomessa. Kankaamme valmistetaan suomalaisessa neulostehtaassa ja vaatteemme ommellaan laadukkaana käsityönä kotimaisissa pienompelimoissa.

Ihanan tuotteille on myönnetty Avainlippu merkki suomalaisen työn tukemisesta. Valitsemalla Ihana Clothing -vaatteita, saat kestävää ja aitoa suomalaista laatua.